Profi Auto SRL a fost infiintata in vara anului 2002, avand 100% capital roman, cu principalul domeniu de activitate Comercializare si Prestari de servicii de intretinere si reparatii de automobile.

Din momentul infiintarii, firma a avut statutul de dealer unic zonal pentru judetul Cluj al producatorului de autovehicule Toyota, prin reprezentantul sau in Romania: Toyota Romania SRL.

Sediul central

In 2007 firma a finalizat construirea unei facilitati de servicii integrate de tip 3S (Sales, Service, Spare-Parts) in Cluj-Napoca, pe o suprafata de 5000 mp, avand o suprafata total construita de 1800 mp, in valoare de 1.300.000 Euro.

Din momentul infiintarii si pana la finalul anului 2012, Profi Auto a vandut 1705 autovehicule noi catre diversi clienti, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

In ultimii ani ne-am diversificat prin activitati de comercializare autovehicule de ocazie, inchiriere automobile, intermediere asigurari auto, intermediere servicii de leasing financiar si credit auto.

Asiguram servicii complete de servisare automobile pentru majoritatea marcilor prezente pe piata.


Viziunea Profi Auto este de a deveni cea mai respectata companie auto din Cluj.

Misiunea Profi Auto este de a asigura clientilor nostri cea mai buna experienta in a cumpara si in a detine un automobil. In acest mod ne putem asigura o dezvoltare sigura si sanatoasa a companiei.

 

Ne mandrim cu:

  • Puterea brandurilor pe care le reprezentam

  • Unitatea de servicii integrate si complete (constructie, locatie, dotare)

  • Atitudinea pro-clienti

  • Calitatea superioara a produselor si serviciilor noastre

 

 

 

Pentru informatii despre autovehiculele Toyota noi comercializate accesati:
www.toyota-cluj.ro